Bildedryss fra Interrail
Hei! Ble veldig stille her på reiseliv bloggen men tenkte å ta igjen litt for det tapte med litt mer bilder fra interrail. Vi har nå også vært på tur med hele skolen til Marokko så skal heller prøve få skrevet litt mer om den turen i nærmeste fremtid. Nå er det en stund til neste tur for oss på reiseliv, men vi bruker tiden og forbereder oss så godt som mulig. Da er det Sør-Afrika som står for tur og der skal vi være i nesten en hel måned. Dette ser vi frem til og tror blir en opplevelsesrik tur. 

 

Interrail i Europa

For øyeblikket befinner reiseliv seg på toget på vei til Berlin. Vi har nemlig lagt ut på vår første tur! Vi er på en liten interrail tur hvor vi skal besøke tre forskjellige byer på en uke. Første stopp var Amsterdam som ligger i Nederland, så er det Berlin som ligger i Tyskland og siste stopp er Praha som ligger i Tsjekkia. Vi reiste med fly til Amsterdam torsdag morgen og det tok ikke lange tiden før vi var på Schiphol flyplass. Vi bodde på ett hostel som het WOW, ett veldig fint hostell med store rom. Første dagen brukte vi tid på å se oss rundt. Vi var i red light district som jeg tror sjokkerte alle litt. Så tok vi båt igjennom Amsterdams kanaler før vi hadde litt fritid og fikk vandre rundt på egenhånd. Den andre dagen startet vi med Van Gogh museumet, vi fikk tour rundt via headset og det var mye vakker kunst. Etter dette fikk vi velge litt hva vi ville fordi vi ville forskjellige ting. Noen var på erotisk museum i mens noen var å så på Banksy & Warhol exhibition. Vi skulle så på Anne Frank huset senere men dette ble det ikke noe av grunnet en kø som var altfor lang.. Det er fortsatt mye turister selv om vi reiser på høsten! Så denne dagen ble det en del fritid hvor alle gjorde litt forskjellige ting. Så nå sitter vi på toget, på vei til Berlin. Litt over en seks timers togtur før vi er fremme. Da skal vi være i Berlin frem tirsdag, så da er det ny by og nye eventyr!

Les mer i arkivet » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016


En blogg som følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøyskole 2016/2017. Her kommer det oppdatering på våre reiser og skolehverdagen vår :-)


gratisdesign av Tonjemt
hits