Bildedryss fra Sør-Afrika
Vi hadde en veldig fin og innholdsrik tur som jeg tror mange av oss sent vil glemme! 

So far, so good!

Hei! Nå er reiseliv godt inne i turen sin i Sør-Afrika. Vi er for øyeblikket i Pretoria, som er hovedstaden i Sør-Afrika. Første stoppet på turen var Cape Town som er en utrolig fin by! Vi fikk gjort en del og da blant annet besøkt en Township som het Langa, en dag hvor vi reiste til table mountain nasjonalpark hvor vi fikk sett mye, vært på cape point og cape of Good hope, sett seler, pingviner og syklet i fin natur. Vi hiket opp til lions head den ene ettermiddagen med en helt fantastisk utsikt på toppen! Vi var på table mountain som også har en flott utsikt. Etter noen fine dager i Cape Town gikk turen videre til Pretoria. Første dagen dagen i Pretoria hadde vi litt fri før vi reiste på en musikal på kvelden. En fin musikal som heter Sarafina! Dagen etter var vi på en gudstjeneste her, virkelig noe annet enn hjemme i Norge. Fint å oppleve dette! Så startet uken vår på barneskolen og det har vært en fin uke. Sør-Afrika er utrolig fint og vi trives godt!

4 dager til avreise


Fra asylmottaket i dag når klassen ordnet klart til vaffelsteking

Hei! Det går litt tid i mellom når det kommer noe nytt her, men men. Nå har vi hatt ett teater opplegg med skolen hele Januar og litt ut i Februar så var det vinterferie. Også har vi hatt litt forberedelse til den store Sør-Afrika turen som vi straks skal på. Denne uken har vi vært på kulturhistorisk museum hvor vi fikk innføring i antropologi/å forstå andre kulturer så litt forberedelse der også til turen vår. I dag har vi derimot vært på ett asylmottak i Oslo, Refstad. Hvor vi hadde en workshop med å brette gave esker, noen var sammen med de yngre barna i mens andre hadde ping pong turnering. Så hyggelige dager både i går og i dag. Men over på turen som står foran oss, det er bare få dager igjen til avreise. Faktisk så kort igjen at vi har avreise fra Norge mandag morgen. Hvor flyet tar oss til Sør-Afrika, første stopp er Cape Town. Før vi senere reiser videre til Pretoria. Vi skal få unnagjort mye på tiden vi er der, være litt turister i Cape Town, jobbe på barneskole, på tur i kruger nasjonalpark før vi til slutt skal jobbe med dyr. Alt dette skal skje på omtrent 4 uker så det blir noen spennende uker i vente fremover. Vi er alle spente på å oppleve Sør-Afrika og gleder oss til avreise. 

Les mer i arkivet » Mai 2017 » Mars 2017 » Desember 2016


En blogg som følger reiselivsklassen på Holtekilen folkehøyskole 2016/2017. Her kommer det oppdatering på våre reiser og skolehverdagen vår :-)


gratisdesign av Tonjemt
hits